tisdag 15 juli 2008
Hemmadag
- och med hemma menar vi inom gångavstånd.
På förmiddagen drogs det runt med snabeldraken, alla loppisfynd skulle diskas och jag - jag höll mig undan förstås =)
Vi hittade en ny ödla på väggen - bakom soffan denna gång. Han blev dock rädd för dammsugaren och gömde sig bakom arkivskåpet.
På eftermiddagen hasade vi oss ned till fiskeläget och kollade in fiskebåtar, Nova hittade en (enligt egen utsaga) fantastisk skatt. Hennes mamma tyckte det såg ut som en avbruten gängstång - men vad fattar vuxna, liksom. Sedan gick vi bort till några klippor vid stranden.

Nova badade och jag letade fossiler i klipporna.

Jag hittade senare en liten fossil på stranden som jag tog hem. Hoppas nu bara ingen städat bort den.
Noschan och jag passade på att nudista lite och låg i solen och slöade medan Nova badade och badade och... det är trist att att inte vara riktigt vattentålig!

En vän är någon som lånar ut sitt öra när solen är stark...

På väg hem igen fastnade Nova hos några "konstnärer" och vi blev ganska sena. För att hinna hem till pannkakorna som mormodern skulle grädda fick vi åka i Novas cykelkorg för att spara tid.

Ganska trötta efter en intensiv eftermiddag.

Pannkakorna var jättegoda och man blev ännu tröttare efter maten - men då dök det upp flera småtjejer så det blev ett himla hallå. Och så höll det på tills vi tydligen skulle ned till stranden igen. Suck.
Nu skulle vi kolla in solnedgången... nåja, jag fick åka cykelkorg igen och slapp gå så det var väl okej. När vi kom fram var det faktiskt jättefint. Lite molnslöjor hindrade solen att gå ner i havet men det var vackert ändå.

Hunden

Noschan och jag kollar in solnedgången

Jag spanar på hunden. Den ser hård och stel ut.


Mer av raukområdet

Som tydligen är berömt för sina fina solnedgångar bland annat. Och sten, och raukar, och sten. Och sten. Jag har aldrig sett så mycket sten i hela mitt liv som jag gjort idag. Kramis!
 
skrivet av Renate den 23:45 | Permalink |


1 nallevänner:


  • den 23 juli 2008 kl. 18:42, Blogger Mindi

    Men åh så mysigt du har det RENATE!!!! Gotland och Fårö är verkligen MYSIGT! Och nu har ju solen kommit också. :)

    Kram kram